Žiadosť

Voľný pokec o čom chcete, aj o veciach netýkajúce sa GiantCraft-u.

Žiadosť

Příspěvekod danodrevo » stř 22. črc 2015 20:26:39

Ahoj Misso mohu se septať ?
Misso popremyšlel sem a mohol by som to skusiť ešte raz ako T-Helper .Ponaučil sem stych chyb čo sem poroved za moje pôsovení.Viem že na servery sa hovori o tom ze klamem ale neni to pravda. GiantCraft je fakt super servers chcem na ňom neco dokazať tak aby neboly žiadne sťažnosti.A kdyby tak mi to prosim napište na skype rad sa ponaučim s chýb.
Naposledy upravil danodrevo dne čtv 23. črc 2015 7:09:04, celkově upraveno 1
S pozdravom [Hero] danodrevo
danodrevo
Skúsený

Re: Žiadosť

Příspěvekod Logan » stř 22. črc 2015 21:03:40

Vím, že se k tomu nejspíš ani vyjádřit nemám, ale myslím, že ušetřím všem práci, když řeknu, že NE. Na serveru tě znám dlouho a vím, že tvé chování není nejlepší. Pravopis máš horší než já ve 13 letech a to nejsem ani Čech či Slovák. A mimochodem, na poučení ze svých chyb ses měl připravit než ses rozhodl podat přihlášku.

// EDIT //
Příště při dotazu na konkrétní osobu nespamuj fóro. Existuje zde možnost soukromé zprávy či dobrá aplikace jménem "Skype".
Naposledy upravil Logan dne čtv 23. črc 2015 7:29:20, celkově upraveno 1
✌ PeaceMaker ✝ AntiChrist ☣ Chemist ☺ Friendly ☭ AntiCommunist

Obrázek
Logan
Extra-VIP

Příspěvekod danodrevo » čtv 23. črc 2015 4:09:53

Logan už som si myslel že ťa neuvidim.Tak my chýbali tie tvoje prejavy.Vytaj s5.A vidis ze to nebolo psane tebe.Nemaš pravo posudzovat či mohu alebo nemohu.
Čiže aj ty spamuješ.Nemal si sa ani vracať.Nevedel som ze sa pozname ??.Ja iba vim ze si ma uražal,ponižoval .
Ale ja ťa nepoznam ani na servery a to už hram 2roky.
A krom toho už si neni eventer si len hrač .Čize komentuj si nekoho ineho. Ja o tvoje šaškarnosti nemam zaujem.
S pozdravom [Hero] danodrevo
danodrevo
Skúsený

Příspěvekod Logan » čtv 23. črc 2015 7:26:53

Jak jsem již psal. Ušetřím tím práci ostatním. Pokud tě Vedení degradovalo, tak mělo asi nějaký problém to vede k tomu aby jsi nebyl už člen Týmu. Nikdy jsem tě neponižoval, ale vracel jsem "úder" jak to Evropa má ve zvyku. :) A na serveru určitě tak dlouho nehraješ. Jsem tady společně s Missem a Enemim nejdéle ze všech. Pokud mi chceš odepsat napiš mi do zpráv. Prosím o LOCK.
✌ PeaceMaker ✝ AntiChrist ☣ Chemist ☺ Friendly ☭ AntiCommunist

Obrázek
Logan
Extra-VIP

Příspěvekod DrManes » čtv 23. črc 2015 14:11:18

LOCK
S pozdravem DrManes! :P
DrManes
Skúsený

Zpět na Pokec