Ahoj spoluhráči a bývalý kolegové v Admin-Teamu. Někteří z vás si možná kladou otázku proč už nejsem helper.. no jeden z důvodů asi bude že už jsem tam moc nehrál ale pořád jsem tam byl nejvíce z AT. No ale ten největší důvod proč už nejsem helper je tento...
Přišel na serveru hráč se jménem Mr_kenn který začal spamovat něco takovéto: Vito je Karel ( mimochodem se jmenuju Vít) a tak jsem mu dal kick za spam pak se ale připojil zpět a začal mi nadávat do rodiny a podobně.... já to (bohužel) nevydržel a začal jsem se bránit, kromě toho že jsem mu řekl že je to K**** a dement jsem mu řekl (protože ho znám osobně) že si ho najdu a rozšlápnu mu ksicht (abych zachoval svou čest a čest své rodiny) a on řekl ať přijedu (to se bohužel zatím nestalo nechce se mi #toomuchlíný) no,.. pak přišel Misso ke konzoli ( protože tan chodí akorát když něco poseru a ne když něco potřebuju) a napsal mi že takového helpera nepotřebujou a že mi ruší práva.. tak jo toť je příběh toho jak jsem skončil jsem už v pořadí 3. kdo tady skončil a chci říct že si myslím že server je velmi dobrý ale s neschopným admin- teamem který nic nedělá
Ahoj- Vitolo2002 ( pro kontakt skype: valder-vit)